Klientudtalelser

Læs hvad mine klienter mener om mine Body SDS-behandlinger

Viveca Hagström

Jeg bookede min første tid hos Bo Bøgh i juli 2020 og lige siden har jeg, ca 1 gang månedligt, nydt godt af Body SDS-behandlingerne, der er “skræddersyet” til mig. Jeg startede, fordi jeg efter store livsændringer, var endt med at være totalt låst i kroppen. Jeg kunne ikke dreje mit hoved til siderne, min nakke var helt stiv, og jeg havde store infiltrationer i skuldre, arme, ryg og ben. Body SDS ligner ikke noget jeg tidligere har stiftet bekendtskab med. Der arbejdes med hele kroppen, og jeg har været overrasket over at opleve og erfare, hvordan også min psyke har sat sine aftryk i min fysiske krop, og hvordan behandlingerne efterhånden har løst op for såvel fysiske som psykiske aftryk. Bo har et meget behageligt væsen, og når man “smider sig på en briks” hos en behandler, er det væsentligt, at befinde sig godt, at have tillid til vedkommende. Det har været let at få den følelse hos Bo, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale ham og Body SDS-behandling.

Anita Bianca Svalebo, Ringsted

En helt særlig oplevelse Behandling af ømme led, var min primær begrundelse for at besøg Bo første gang, et knæ der driller, og ømme skulder som gav mega hovedpine. Bo har hjulpet, så nu driller mit knæ ikke så meget & hovedpine er ikke så tit - hvis jeg dog bare husker at lytte at lytte til min krop og det at lytte har været svært, & der er noget vej i nu - men ting tager jo tid Efter & under behandlingen dukker der en masse ting op så som følelser og oplevelser jeg har gemt væk - for ikke at skulle mærke hvor ondt de gør.... på det punkt kan Bo være mega træls “på en god måde” Tak Bo! Tak for at give den oplevelse af at komme tætter på sin egen krop En BodySDS behandling er bestemt noget at alle bør give til sig selv

Elin Hoyvik, Kalundborg

Jeg har i årevis været under psykisk pres, massiv stress og angst, der har tiltaget det sidste års tid. Har før overvejet Body SDS, men nu var muligheden der igen efter genåbning af landet. Bo er en meget tillidsvækkende, rolig og behagelig person. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og var klar over, at jeg ikke havde booket mig til velvære, men behandling - velværet kom bagefter. Jeg havde mange ømme punkter på min krop, mine fødder og tæer var meget medtaget af smerte og kunne dårligt berøres først, men det aftog langsomt og efter kan jeg nu gå ordentligt på fødderne igen uden det er krampagtigt. Pludselig kunne jeg slappe af i min nakke og jeg er ikke så stiv i hofter og ryg. Jeg fik en slags forløsning undervejs, men følte mig helt tryg undervejs, det virkede som om Bo vidste hvornår det kom og greb mig. I dagene efter har jeg været døsig, glad, lettet, lidt irriteret - men har bare mærket mig selv. Jeg vil helt sikkert unde mig selv flere behandlinger med tiden.

Karina Gehrmann Lykkegaard Jensen, Fuglebjerg

Jeg besøgte Bo i forbindelse med 2 store diskusprolapser, 8 måneder efter fødslen af mit tredje barn. Jeg havde prøvet et hav af behandlingsformer, men ikke Body SDS. Min oplevelse med Bo og hans behandlingsform er, at han rent fagligt er super dygtig. Han har styr på sin behandling og forståelse af kroppens funktion og sammenhæng. Han er samtidig et meget empatisk og rart menneske at blive behandlet af. Han har respekt og forståelse for det enkelte menneske, hvilket gør, at man føler sig tryg i hans hænder. Dog skal man indstille sig på, at han gennemskuer flere lag i de fysiske vanskeligheder, men det hele foregår trygt empatisk og næstekærligt. Min oplevelse er en lethed og et bedre flow i både krop og sjæl. Man skal være villig til at åbne op, og give slip, hvilket for det moderne menneske med et liv, hvor vi konstant bliver målt og vejet, kan være svært. Men hvis man tør, så får man det fulde udbytte. Kroppen er klog og gennem et liv, samler vi alle på gode og dårlige oplevelser samt relationer. Vi går i vores hoveder videre, men vi må ikke glemme den rygsæk kroppen bærer rundt på. Hos Bo, kan du få balance og tømt rygsækken for ting, du ikke længere behøver slæbe rundt på. Jeg vil på det varmeste anbefale Bo. Han er en éner.

Nana Lundstrøm, København N

Bo har en rolig tilgang til de problemstillinger man kommer med. Man føler sig lyttet til, og han sætter sig ind i netop din problemstilling. Når Bo behandler, gennemgår han hele kroppen. Man kan mærke han har styr på sin teori, og finder frem til hvad der skal arbejdes med. Hvis man giver slip, på sin vejrtrækning og lader ham guide, kan man mærke stor forskel fra da man kom og til man gik. Jeg har brugt ham i en stress- og sygemeldingsprocess, hvor jeg bedre har kunne forholde mig til de ting jeg måtte igennem udenfor behandlingslokalet. Man kan få nogle stærke reaktioner på hans behandling, men dem skal man ikke være bange for, tværtimod, man må huske at det er for at få løst op for tidligere oplevelser. Vi ses snart????

Susanne Krogshede, Sandved

Jeg mødte Bo Bøgh i vores lokale løbeklub og da han startede uddannelsen som Body SDS terapeut, meldte jeg mig straks som ”forsøgskanin” uden overhovedet at vide, hvad denne behandlingsform gik ud på. Dette har jeg ikke fortrudt et eneste øjeblik. I mit arbejde har jeg meget varierede arbejdstider og ofte er det hårdt fysisk belastende hvilket medfører muskelinfiltrationer i det meste af kroppen og jeg havde igennem mange år tit en voldsom hovedpine. Men siden første behandling af Bo Bøgh, har jeg ikke en eneste gang været nødt til at tage smertestillende piller for at holde hovedpinen nede. Jeg løber flere gange om ugen og før et længere løb er det altid godt at få en behandling. Bagefter har jeg troen på, at jeg sagtens kan gennemføre løbet. Jeg føler mig fuldstændig tryg i hans hænder, og jeg kan slappe helt af og give slip. Han er god til at finde de ømme og overanstrengte punkter og få dem løsnet. Bagefter føler jeg mig næsten altid 10 kilo lettere, roligere og mere veltilpas. Jeg kan varmt anbefale Bo Bøgh.

Winni Jeppesen, Sandved

Jeg startede med at komme hos Bo da ham i forbindelse med sin uddannelse manglede kroppe at øve sig på. Jeg havde aldrig før hørt om body SDS og var også en smule skeptisk da jeg fandt ud af at der også var et mentalt aspekt i behandlingen. For mig lød det som "Hokus Pokus". Jeg har ALDRIG fortrudt at jeg meldte mig. Bo er enormt dygtig til at lytte til det du verbalt fortæller, men også til det din krop fortæller. Når jeg har været hos Bo har jeg altid følt at behandlingen er foregået på mine præmisser, og eventuelle grænser for hvor dybt han måtte gå er altid blevet respekteret. Der er ingen tvivl om at det for Bo er vigtigt at man som klient føler sig i trygge hænder. Bo har hjulpet mig med fysiske skavanker jeg har haft i forbindelse med at jeg løber meget, men var også en stor hjælp med at skabe ro i mit hoved, da jeg i en periode havde svært ved at overskue, hvordan jeg skulle se mig ud af en uheldig boligsituation og flytning. Alle mine fordomme blev gjort til skamme og jeg giver Bo mine varmeste anbefalinger.

Pernille Dalgaard, Hårslev

Jeg begyndte at komme hos Bo Bøgh i forbindelse med hans uddannelse til Body SDS massør, hvor han skulle have flere kroppe, at øve sig på. Jeg kom uden nogle særlige forventninger til, hvad denne form for massage kunne gøre for mig og min krop. Jeg blev hurtigt klar over, at der skete noget positivt med mig både fysisk og mentalt, når jeg får massage. Det er altid rart, at ligge en time og tage imod en behandling, hvor det kun er en selv det drejer sig om. Jeg har oplevet mange forskellige sindsstemninger, når jeg er færdig med behandlingen, og dette har givet anledning til mange personlige tanker også nogle dage efter. Det er for mig kommet som en overraskelse, og en positiv sidegevinst ved behandlingen. Fysisk mærker jeg en forandring i kroppen, som er en lethed. De spændinger der kommer med alderen, arbejdet og fritidsinteresser, bliver masseret godt igennem, da det er hele kroppen som kommer i behandling. Det er virkeligt svært at beskrive godt nok, hvad denne behandling gør for mig, men prøv det selv for det SKAL opleves. Jeg kan varmt anbefale Bo Bøgh, da han er dygtig til at respektere ens grænser, nærværende og lyttende, både til ens krop og en selv.

Lillibeth Bjørklund

Tak Bo Bøgh for et virkelig effektivt behandlingsforløb. Du er grundig, rolig, behagelig og din kropsterapi behandlingen har haft god effekt. Den giver mig en oplevelse af frigjorthed, lethed og at jeg har fået min energi tilbage. Tak for det ???? Jeg giver Bo Bøgh de bedste anbefalinger. Prøv det ????

Elin Hoyvik

Alle bør unde sig selv disse behandlinger uanset om det er for det fysiske eller psykiske - velværet indfinder sig helt sikkert bagefter

Ellen Kyhn

Behandlingen kan klart anbefales! Effekten er fantastisk. Det føles som om jeg har fået en ny krop. ???????? Tak til Bo.

Lisbeth Brobæk Kiær

En dejlig massage,han kommer i dybden,kan varmt anbefale Bo Bøgh.

Anna Mortensen Lodall

En helt særlig oplevelse... Massage og behandling af ømme led. Energi boost og mental fornyelse efter kun en time hos Bo. Kan klart anbefales.

Jan Zepelin

Altid værd at besøge Bo og få kyndig behandling.

Lotte Jørgensen

Bo giver en effektiv og dybdegående massage.