Body SDS

Glæde – Åbenhed – Ro – Velvære – Overskud

Hovedet

Hovedet acupuncture icon orange headaches

Vi husker ting, som kan sætte sig som sygdomme, hvis vi ikke får det bearbejdet.

Knogler og led

Knogler og ledacupuncture icon orange chronic pain

Vores led skal vedligeholdes med at være på plads kombineret med den rigtige kost, så vi ikke får skader og gigtsygdomme.

Hjertet

Hjertetacupuncture icon orange pregnancy

Når vi får lettet hjertet og holder det vedlige, fungerer vi bedre.

Cellerne

Cellerneacupuncture icon orange cancer

Alle vores celler er små byggesten, der skal vedligeholdes for at holde kroppen sund og rask.

Body SDS kropsterapi står for Body Self Development System. Det er en unik behandlingsform, der arbejder med kroppen som helhed, både fysisk, psykisk og mentalt. Det kan anbefales til helt alle mennesker, selvom det er mest kendt inden for sportsudøvere, erhvervsledere, sangere og skuespillere fordi det virker.

Behandlingen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og hvad jeg, som terapeut kan mærke i din krop. Body SDS er en kombination af massage af muskler, bevægelse af led, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, zonetryk og akupressur tryk.

Kropsterapi giver dig mulighed for at holde en pause fra hovedet, der konstant er på arbejde og for at komme ned i kroppen og mærke dig selv.

Body SDS kan hjælpe dig når krop og/eller sind er belastet ved at støtte og udvikle de ressourcer og selvhelbredende funktioner, du har i din krop. Behandlingen sætter en proces i gang i din krop, som arbejder videre efter behandlingen og hjælper til med at forebygge og helbrede smerter, belastninger, livsstilssygdomme samt uhensigtsmæssige ophobninger, så du kan opnå den bedst mulige livskvalitet.

Spændinger og smerter i kroppen kan ofte stamme fra nuværende eller gamle psykiske oplevelser som stress, angst eller sorg, som har ophobet sig i kroppen og sat sig som blokeringer.

Gener i kroppen kan ofte stamme fra fysiske belastninger, der udvikler sig til tilstande som for eksempel musearm, tennisalbue, dårlige knæ og der giver smerter i dagligdagen.

Uanset hvad årsagerne er til at du oplever smerter og/eller uro i kroppen, bør du give dig selv en oplevelse ved at komme ind i kroppen og væk fra hverdagens mange belastninger.

Det moderne samfund stiller store krav til det enkelte menneske som forsøger at leve op til samfundets idealer og regler. Det daglige pres, stress, belastninger og måske forbrug af medicin, alkohol, kemikalier, sukker, farvestoffer samt usunde fedtstoffer kan alt sammen sætte sig i kroppen.

Body SDS behandlinger og Body SDS grundtræning sætter gang i en udrensning i kroppens system for et langt bedre liv.